Kérj ajánlatott egyszerúen online! Az ajánlatkérésekre 24 órán belül válaszolunk!

""
1
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Jelöld be melyik szállásra kérsz ajánlatot?
Érkezésof appointment
Távozásof appointment
Látszámyour full name
Üzenetmore details
0 /
Previous
Next

Zamárdi

Zamárdiban a múlt század elejétől nyüzsgő fürdőélet zajlik minden nyáron, mivel olyan adottságokkal rendelkezik e táj. A Balaton déli oldalára a sekély vízszint jellemző, amely kellemesen hat a víz hőmérsékletére, így elsősorban a kisgyerekes családok kedvelt üdülő paradicsoma, de bármilyen korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást.

A környék klímája szempontjából Zamárdi a Balaton legnapsütésesebb területei közé tartozik, éves szinten ez meghaladja a 2000 órát is, és kedvező napfénymennyiséget jelent a nyári hónapokban. A gyakori légmozgás a túl forró napokat is kellemesebbé teszi és ez ad lehetőséget a vitorlázásra, szörfözésre.

De még ezen kívül lehetőség nyílik mini golfra, teniszre, kirándulásra, a környéken túrázásra, érdekes látnivalók megtekintésére. Az itt tartózkodás élményét emeli még a komfortosan kiépített kb 5 km hosszú, gondozott, ingyenes szabad strandja.

A partmentén öltözők, játszóterek vannak kialakítva, továbbá Zamárdi egész területén a parkolás díjmentes ami igencsak egyedi szolgáltatás a Balaton partján és innen nyílik a legjobb kilátás a Tihanyi félszigetre, valamint az apátsági templomra.

Zamárdi egész évben színes programokkal várja a vendégeket. Ilyenek a pünkösdi szezonnyitó, a Zamárdi Napok, a júniusi Balaton Art – Művészeti Találkozó, a Balaton Sound Fesztívál, a júliusi Utcazenész Fesztivál, az augusztusi Balatoni Játszadalom, az augusztus 20-i szezonzáró. Júliusban és augusztusban heti 2 alkalommal a kirándulást kedvelő vendégeknek ingyenes túravezetés szervez magyar és német nyelven a Tourinform iroda, ahol bemutatják Zamárdi nevezetességeit.